Ακυρώσεις – Επιστροφές

Ακύρωση - Επιστροφή Προϊόντων

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να αποστείλετε σχετικό  e-mail στο galeriedpenga@gmail.com  ή καλέστε στο +30 2310 286 482. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

Υπαναχώρηση – Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αναίτια και  αζημίως, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που έγινε η παραλαβή τους. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείσθε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Δήλωση επιστροφής εμπορεύματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο galeriedpenga@gmail.com ή τηλεφωνήστε στο 2310 286 482.

Τρόποι διακανονισμού επιστροφής  

Εφόσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Δημιουργία πιστωτικού υπολοίπου διάρκειας έως 12 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής, για οποιαδήποτε νέα αγορά από το κατάστημά μας στο χρονικό διάστημα αυτό.
  • Επιστροφή των χρημάτων σας – Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
  • Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.
  1. i) Επιστροφές από χώρες της ΕΕ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εμπόρευμα με κάποιο άλλο από την ηλεκτρονική μας συλλογή, αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα της επιστροφής. Αν δεν μπορέσετε να βρείτε κάποιο άλλο εμπόρευμα για να κάνετε αλλαγή, θα πρέπει δυστυχώς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής. Τα έξοδα σε αυτή την περίπτωση εξαρτώνται από το βάρος του εμπορεύματός σας. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε μία ετικέτα επιστροφής μέσω e-mail και όλες τις οδηγίες για την επιστροφή. Φυσικά, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιστρέψετε το χαλί με τη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής.

  1. ii) Επιστροφές από χώρες εκτός ΕΕ

Σε περίπτωση επιστροφής από χώρα εκτός της ΕΕ θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα τελωνείου που ενδέχεται να προκύψουν. Για επιστροφές από χώρες εκτός της ΕΕ, δεν μπορούμε να οργανώσουμε εμείς την επιστροφή με την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε, αλλά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και να σας βοηθήσει στην οργάνωση της επιστροφής.

Mόλις το εμπόρευμα φτάσει σε μας, κι εφόσον η κατάσταση του δεν έχει αλλοιωθεί, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, επιστροφή στην πιστωτική / paypal) εντός 30 εργάσιμων ημερών.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται επί της αξίας των εμπορευμάτων. Πληρωμές για έξτρα υπηρεσίες όπως η αντικαταβολή και η express αποστολή δεν επιστρέφονται.

Η αξία του νέου εμπορεύματος σε κάθε αλλαγή, θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτού που επιστρέφει.

Σε περίπτωση επιστροφής εμπορεύματος προερχόμενου από παραγγελία της τρέχουσας προσφοράς (1+1, 50% στο δεύτερο εμπόρευμα) η προσφερόμενη έκπτωση παύει να ισχύει ή διαμορφώνεται ανάλογα με τον τελικό αριθμό των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του εμπορεύματος.

Κόστος Επιστροφής

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση που ξεπερνά τις 15 ημέρες από τη συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο