Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής στον νομό Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με δικά μας μέσα μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.30 – 18.00 Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού το οποίο εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας www.penga.gr (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη.

Τα προϊόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής εκτός νομού Θεσσαλονίκης και η αξία τους είναι από 900 ευρώ και πάνω αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία που εκτελεί μεταφορές στην περιοχή του πελάτη, σε χρονικό διάστημα από 3 έως 7 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας, www.penga.gr .

Τα προϊόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής εκτός νομού Θεσσαλονίκης και η αξία τους είναι κάτω από 900 ευρώ αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία που εκτελεί μεταφορές στην περιοχή του πελάτη, σε χρονικό διάστημα από 3 έως 7 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς εξοφλούνται με την παραλαβή του προϊόντος στην μεταφορική εταιρεία.

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας www.penga.gr θα ενημερώσει τον πελάτη με email για τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας αμέσως με την αποστολή του εμπορεύματος.

Για χώρες εκτός Ελλάδος (χώρες E.E.) οι παραδόσεις γίνονται με υπηρεσίες courier και με χρέωση που θα υπολογίζεται με βάση το βάρος, τον όγκο και την διεύθυνση αποστολής.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι για όλες τις παραγγελίες που γίνονται σε περιόδους διακοπών (π.χ. Αύγουστος και Δεκέμβριος), ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης.

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο